کد خبر : 1566
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳

امیر سعید مالکی مدیرعامل شرکت صنایع پارس سعید:

نخستین فن سانتریفیوژ صنعتی ساخت کشور در البرز رونمایی شد/حمایت مالی از شرکت‌های دانش‌بنیان منجر به افزایش تولید و اشتغال و کاهش قیمت محصول خواهد شد

نخستین فن سانتریفیوژ صنعتی ساخت کشور در البرز رونمایی شد/حمایت مالی از شرکت‌های دانش‌بنیان منجر به افزایش تولید و اشتغال و کاهش قیمت محصول خواهد شد
نخستین نمونه فن سانتریفیوژهای بزرگ با کاربرد در صنایع مختلف در شرکت دانش بنیان «صنایع پارس سعید» با حضور مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز در شهرک صنعتی سیمین دشت رونمایی شد.

به گزارش تدبیر آشنا، امیر سعید مالکی مدیرعامل شرکت صنایع پارس سعید تولید کننده سانتریفیوژ و فن‌های صنعتی در آیین رونمایی از بزرگترین سانتریفیوژ تولید کشور که در شهرک سیمین دشت استان البرز برگزار شد، گفت: این شرکت از سال۱۳۷۵ فعالیت خود را در زمینه ساخت تجهیزات و ماشین آلات مهم صنعتی و بیمارستانی آغاز کرد.

وی ادامه داد: سانتریفیوژ تولیدی این شرکت دارای قدرت بالا و کاربردهای فراوان است که دارای برتری نسبت به نمونه های خارجی است.

مالکی گفت: این فن سانتریفیوژ یکی از بزرگترین فن هایی است که در ایران ساخته شده که دارای الکتروموتور ۳۱۵ کیلووات با انتقال نیروی مستقیم و گشتاور بسیار بالا است.

این تولیدکننده که دانش تولیداتش را از پدر کارآفرین که اولین هواکش ساز ایران بود به یادگار گرفته است، خانواده خود را در اداره روند تولید، مشارکت داده و در کنار همسر و دو فرزندش، شرکت تولیدی صنایع پارس سعید را مدیریت می‌کند.

وی در مورد ساخت بزرگترین سانتریفیوژ کشور گفت: صنعت هواکش در سایز کوچک با مصارف خانگی تولید می‌شود و تا مواردی که در حجم و اندازه بزرگتر به عنوان مصارف صنعتی، تولید و مورد استفاده صنایع قرار می‌گیرد. این تولید بار ترافیکی دارد و قطعا به راحتی نمی‌توان مجوز واردات به کشور را برای این سیستم اخذ کرد.

وی با تاکید بر بومی سازی صنایع مورد نیاز داخلی، افزود: این فن سانتریفیوژ، بزرگترین سایز تولید شده در کشور است و با توجه به توانایی که در پرسنل شرکت سراغ دارم، آمادگی تولید سانتریفیوژ بزرگتر از این سایز را نیز داریم. 

مالکی گفت: این تولید یکی از افتخارات شرکت صنایع پارس سعید است و تنها بیست روز طول کشید که تولید صفر تا صد این سازه عظیم به اتمام برسد. 

این تولیدکننده البرزی در ارتباط با نیروی انسانی شرکت خود تاکید کرد: پرسنل ما بسیار ارزشمند هستند که با هماهنگی و همکاری یکدیگر توانستیم کاری که می‌توانست در مدت زمان یکسال، تولید شود در کمتر از یک ماه آماده بهره‌برداری شد.

مدیرعامل شرکت صنایع پارس سعید در ارتباط با ثبت اختراع تولیدات خود گفت: متاسفانه در کشور با توجه به زمانبر بودن مراحل دریافت ثبت، این اتفاق برای بسیاری از تولیدکنندگان به سختی و در مدت طولانی انجام می‌شود که اغلب با ناامیدی و بدون نتیجه از طرف تولیدکننده و مخترع، بدون نتیجه و گواهی تولید و ثبت اختراع، رها می‌شود.

مالکی با اشاره به قطعات مورد نیاز بزرگترین فن سانتریفیوژ کشور، تاکید کرد: تمام قطعات این دستگاه عظیم، بجز بلبرینگ ها، همگی تولید داخل شرکت خودمان بود که با استانداردهای جهانی ساخته شده است. متاسفانه در کشور بعضی تولیدکنندگان بنابر دلایل اقتصادی، این استانداردها را رعایت نمی‌کنند. اما زمانی که میزان جابجایی هوا یا مصرف انرژی در تولید حائز اهمیت باشد، باید استاندارد سازی شود.

مدیرعامل شرکت صنایع پارس سعید در مورد تجارت خارجی و قبول سفارش از کشورهای دیگر گفت: قوانین استاندارد کشور برای تولیدات دانش بنیان، نواقصی دارد که تولید کننده را دچار مشکل کرده است. اخذ نشان استاندارد ایران برای این تولیدات دانش بنیان به روز نیست و متاسفانه بدون استاندارد لازم نمی‌توانیم در بازار جهانی حضور موثر و فعالی داشته باشیم.

وی در ارتباط با نیاز حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان، تصریح کرد: من یک تولیدکننده هستم که با تمام توان مالی و دانش شخصی، این مسیر را تا این مرحله مدیریت و هدایت کردم. اگر شرایطی برای توسعه این شرکت دانش‌بنیان ایجاد شود، قطعا با افزایش تولید، کاهش قیمت مناسبی خواهیم داشت لذا اگر حمایت مالی شویم این توسعه در سال آینده رقم خواهد خورد و اشتغالزایی ارزشمندی به دنبال خواهد داشت. در اینصورت، محصولات شرکت نه برای قشر خاص که برای اکثر مشتریان به آسانی و ارزانتر از حال حاضر در دسترس خواهد بود.

جهت گیری طرح های صنعتی استان به سمت دانش بنیان شدن است

دکتر محمد انصاری در حاشیه آیین رونمایی از این دستاورد دانش بنیان اظهار کرد: این نوع فن سانتریفیوژ در صنایع غذایی، معدنی، شیمیایی و امثال آن کاربرد دارد.

وی ادامه داد: تولید این محصول توسط یک شرکت دانش بنیان، افزون بر تامین نیازهای داخلی نقش موثری در صرفه جویی ارزی دارد؛ این فن سانتریفیوژ نیز به عنوان اگزوز در صنعت پودرهای میکرونیزه و سایر صنایع نیز مورد استفاده قرار می گیرید.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت البرز گفت: امروز شاهد دستاوردهای بسیاری از سوی شرکت های دانش بنیان در این استان هستیم که هر یک از این دستاوردها مسیر را برای خودکفایی داخلی هموار کرده است.

وی بیان کرد: در زمان حاضر استان البرز به لحاظ فعالیت دانش بنیان ها رتبه چهارم کشور را دارد و جهت گیری طرح های صنعتی استان به سمت دانش بنیان شدن پیش می رود.

انصاری گفت: تلاش می شود سال آینده رتبه سوم کشور در حوزه دانش بنیان ها راکسب کنیم و این وعده را به مسوولان کشوری داده ایم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت البرز با اشاره به برنامه ریزی برای تسریع در تکمیل و بهره برداری ۸۶۰ طرح صنعتی در البرز، اظهار کرد: بیش از ۸۶۰ طرح صنعتی مهم و معتبر در استان البرز مراحل تکمیلی خود را طی می کنند و با توجه به اینکه بیشتر این طرح ها دانش بنیان هستند، برنامه‌ریزی لازم جهت تسریع در تکمیل و بهره برداری آنها در اولویت کاری اداره کل صمت استان البرز قرار دارد.

 

استان البرز دارای ۳۷۶۰ واحد تولیدی و صنعتی بزرگ ، متوسط و کوچک است که بیش از ۳۰۰ واحد آنها دانش بنیان هستند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.