البرز ظرفیت بالایی در زمینه گردشگری کشاورزی و طبیعی دارد/ قدردانی استاندار از حضور قدرتمند البرز در هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران
به گزارش تدبیر آشنا، مجتبی عبداللهی روز دوشنبه 23 بهمن 1402 در بازدید از غرفه استان البرز در اولین روز از هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته واقع در با اشاره به اینکه البرز قابلیت خوبی در زمینه گردشگری کشاورزی دارد گفت: البرز قابلیت خوبی در زمینه گردشگری کشاورزی دارد
استاندار البرز با اشاره به حضور البرز با موضوع گردشگری کشاورزی در نمایشگاه گفت: این استان به جهت دارا بودن اقلیم و شرایط جغرافیایی مناسب و برخورداری از باغات و زمینهای کشاورزی مختلف بهترین کشاورزان و تولیدکنندگان گندم را نیز در خود جای داده و ظرفیت بالایی در زمینه گردشگری طبیعی و کشاورزی دارد .
عبداللهی اشاره به نامگذاری هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته به عنوان گردشگری سبز، اظهار کرد: البرز استانی است که نقاط جنوبی و شمالی آن در فصول مختلف و حتی تابستان تفاوت فاحشی دارد. شهرستان اشتهارد نسبت به شمال استان حدود 40 درجه تفاوت دمای هوا دارد که از ویژگیهای خاص گردشگری استان البرز است.
به گفته مقام عالی دولت در استان البرز با توجه به تأکیدات ریاست محترم جمهور در خصوص گردشگری باید با نگاه ویژه در این صنعت سرمایهگذاری شود و فعالیت سفارتخانهها و رایزنهای فرهنگی در حوزه گردشگری گسترش یابد؛ حتیذاین قابلیت وجود دارد که معاونت گردشگری، صنایعدستی و میراث فرهنگی کشور در سفارت ها ایجاد شود.
عبداللهی با اشاره به قابلیت های فراوان کشورمان در سه حوزه گردشگری، میراثفرهنگی و صنایع دستی، اظهار کرد: ایران با تاریخ بیش از ده هزار سال می تواند سهم بیشتری از صنعت توریسم را به خود اختصاص دهد و نیاز است با آموزش شرکتهای گردشگری در زمینه گردشگر ورودی به کشور، به افزایش درآمدزایی و اشتغالآفرینی در این صنعت پرداخت.
برچسب ها :استاندار البرز ، پایگاه خبری تدبیر آشنا ، گردشگری البرز ، مدبرکل گردشگری البرز ، مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی البرز ، نمایشگاه بین المللی ، نمایشگاه گردشگری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0