کد خبر : 3489
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۰

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان:

مجموعه آیتم‌های کیفی آردهای مورد استفاده در استان  در محدوده استاندارد قرار دارد

مجموعه آیتم‌های کیفی آردهای مورد استفاده در استان  در محدوده استاندارد قرار دارد
مدیریرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، گفت: براساس آخرین ارزیابی پژوهشکده غلات کشور، کلیه آیتم‌های کیفی آردهای مورد استفاده در استان زنجان در محدوده استاندارد قرار دارد.

به گزارش تدبیر آشنا از رنجان، ولی اله زمانی، امروز با اعلام این خبر، اظهار کرد: بر اساس این ارزیابی کشوری، آردهای خبازی شامل تافتون و لواش، بربری و سنگک همگی به صورت استاندارد تولید شده و ویژگی‌های این آردها مورد تایید می‌باشد‌.

زمانی با اشاره به اینکه کیفیت مطلوب و استانداردهای تولیدی در سطح استان حاصل بازدیدهای دوره‌ای مداوم می‌باشد، بیان کرد: کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با هدف ارتقای کیفیت آردهای تولیدی و نان‌های عرضه ‌شده، برنامه‌های نظارتی دقیقی را به‌طور منظم و دوره‌ای حداقل ۱۵ روزه از کارخانجات و واحدهای نانوایی استان اجرا می‌کند.

وی اظهار کرد: در این راستا، هر دوهفته یک‌بار و با همکاری نمایندگان اداره کل استاندارد استان، بازدیدهایی از واحدهای تولید آرد استان انجام می‌شود. در این بازدیدها، نمونه‌هایی از آرد تولیدی به‌طور مرتب برداشته و برای آزمایش‌هایی همچون تعیین درصد رطوبت، سطح سبوس‌گیری و دانه‌بندی، به آزمایشگاه ارسال می‌شود.

به گفته زمانی، چنانچه در نتایج آزمایش‌ها، نمونه‌ای از استانداردهای کیفی تعیین‌ شده خارج باشد، ابتدا به واحد تولیدی تذکر کتبی داده شده و در صورت تکرار، موضوع به مراجع قانونی استان ارجاع خواهد شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در خصوص کیفیت نان تولیدی نیز توضیح داد: بازدیدهایی مشترک با حضور کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و سایر دستگاه‌های نظارتی صورت می‌گیرد که در آن نمونه‌های نان از نظر کیفیت خمیر و مواد افزودنی مورد بررسی قرار می‌گیرند. در صورت مشاهده تخلف و عدم رعایت استانداردهای کیفی، گزارش لازم جهت پیگیری به دستگاه‌های نظارتی استان ارائه می‌شود.

وی به عملکرد مثبت استان زنجان در زمینه کیفیت آرد و نان اشاره کرد و گفت: طبق ارزیابی‌های ماهانه شرکت بازرگانی دولتی ایران، استان زنجان از نظر کیفیت آرد و نان در رتبه‌های اول یا دوم کشور قرار دارد که نشان‌دهنده توجه و تلاش این استان در زمینه ارتقای کیفیت است.

زمانی در پایان خواستار افزایش همکاری نهادهای نظارتی استان به‌ویژه دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد در برنامه‌های نظارتی شد و خاطرنشان کرد: معرفی کارشناسان متخصص برای شرکت در بازدیدهای مشترک، می‌تواند به بهبود کیفی محصولات تولیدی کمک کرده و از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.