کد خبر : 4147
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۵

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان تاکید کرد: :

ضرورت تقویت کانون‌های مساجد در راستای تقویت بیش از پیش فرهنگ و هنر در جامعه

ضرورت تقویت کانون‌های مساجد در راستای تقویت بیش از پیش فرهنگ و هنر در جامعه
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، با تاکید بر اینکه کانون های مساجد تنها ابزار فرهنگی در روستاها، مناطق محروم و کمتر توسعه یافته هستند که تقویت این مراکز موجب تقویت فرهنگ و هنر در این مناطق می شود، گفت: ضروری است کانون های مساجد در راستای تقویت و پیوند بیشتر از پیش فرهنگ و هنر در جامعه تقویت شود.

به گزارش خبرنگار تدبیر آشنا از زنجان، جعفرمحمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در جمع خبرنگاران، به مناسبت اجرای برنامه های ماه رمضان و سالروز تاسیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان، با بیان اینکه به مناسبت ماه مبارک رمضان برنامه هفت مجلس در فرهنگسرای امام خمینی(ره) زنجان در حال اجراست، گفت: این برنامه یک برنامه ترکیبی است که شامل سخنران مذهبی فرهنگی هنری، فعالیت گروه هنری نیایش خوانی، اجرای نمایش به نام مجلس خوانی، شعرخوانی، برگزاری نمایشگاه تجسمی با حضور ۲۰ هنرمند در گالری فرهنگسرا، خلق آثار و هنرنمایی سه خوشنویس زنجانی در قالب طرح زندگی با آیه ها و برپایی موکب فرهنگی و پذیرایی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، با بیان اینکه این برنامه از ۱۸ تا ۲۴ اسفندماه در فرهنگسرای امام دایر است، گفت: این برنامه متعلق به جامعه فرهنگی استان زنجان است.

محمدی، در ادامه با تبریک ۱۸ اسفند سالروز تاسیس کانون های مساجد گفت: کانون های مساجد بازوی اجرایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند. یکی از محورهای برنامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بحث مردمی سازی فرهنگ و هنر است.

به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان،  با بیان اینکه زمانی مردمی سازی در عرصه میدانی تبلور پیدا می کند از مراکز استان به شهرستان و به مناطق روستایی سوق پیدا کند.

وی، اضافه کرد: شاید تاکنون مسائل فرهنگی در روستا آنچنان مورد تاکید نبوده ولی باید فعالیت های فرهنگی گسترش پیدا کند و با توجه به اینکه کانون های مساجد گسترده ترین شبکه اجتماعی هستند که دورافتاده ترین روستاها نیز تاسیس شده اند می توان از ظرفیت این مراکز برای فعالیت های فرهنگی و هنری استفاده کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با یاداوری اینکه کانون های مساجد تنها ابزار فرهنگی در روستاها هستند که روی این مراکز حساب ویژه ای باز کرده ایم، گفت: باید این مراکز تقویت شوند و پیوند فرهنگ و هنر و مسجد به همت کانون های مساجد تقویت شوند.

وی با اشاره به موضوع آسیب های اجتماعی نیز گفت: آسیب های اجتماعی پس زمینه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دارد از این‌رو برای مقابله با این آسیب ها لازم است نگاه آسیب شناسی مداخلات آسیب های اجتماعی داشته باشیم.

به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اگر انسان بتواند تعادل در ابعاد زندگی خود ایجاد کند از آسیب های اجتماعی در امان خواهد بود. زمینه مشارکت اجتماعی عامل بازدارنده در آسیب های اجتماعی می شود. از اینرو بسیاری از برنامه های فرهنگی و هنری از ایجاد آسیب های اجتماعی جلوگیری می کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.