کد خبر : 4242
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان

انجام بیش از ۱۳ هزار آزمایش و بازدید کنترل کیفیت گندم، آرد و نان در زنجان

انجام بیش از ۱۳ هزار آزمایش و بازدید کنترل کیفیت گندم، آرد و نان در زنجان
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از انجام ۱۳ هزار و ۹۶۵ آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم، سیلوهای دولتی و خصوصی، کارخانجات آردسازی و واحدهای نانوایی استان در سال گذشته خبر داد.

به گزارش تدبیر آشنا از زنجان، ولی اله زمانی، با اعلام این خبر، گفت: این آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم در راستای ارتقای کیفیت محصولات حوزه آرد و نان توسط گروه‌های نظارت واحد کنترل کیفی اداره انجام شد.

وی، ادامه داد: هفت هزار و ۵۰۰ آزمایش در حوزه کنترل کیفیت گندم های تولیدی استان برای بررسی درصد سن زدگی، محتوای گلوتن و پروتئین و سایر شاخص‌های ارزیابی کیفی گندم انجام شده است.

زمانی تصریح کرد: سه هزار و ۲۰۵ آزمایش کنترل کیفیت بر روی نمونه‌های آرد اخذ شده از محل کارخانجات و واحدهای خبازی انجام شده که شامل آزمون های سنجش رطوبت، پروتئین، گلوتن، سبوس گیری، زلنی، دانه بندی و آزمون های میکروبی صورت گرفت.

وی، افزود: نظارت واحد کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان از نحوه‌ اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسه‌گیری بازدید کرده و از آرد تولید شده نمونه برداری می‌کند تا کیفیت آرد را بر اساس شاخصه‌های استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان، اضافه کرد: ۲۶۰ آزمایش کنترل کیفیت نمونه نان‌ اخذ شده از محل واحدهای خبازی استان از منظر کیفیت پخت و استفاده نکردن از افزودنی های غیر مجاز انجام شده است.

وی، افزود: ۵۵ آزمایش کنترل کیفیت از کالاهای اساسی موجود در انبارهای اداره کل از قبیل برنج هندی، تایلندی، پاکستانی و شکر سفید در سال گذشته صورت گرفت.

زمانی،ادامه داد: در این بازدیدها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاه‌های پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان بررسی کردیم.

زمانی، افزود: تا دستگاه‌های مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسوولیت در این خصوص نقش آفرینی کنند.

وی، اضافه کرد: آزمایشگاه واحد کنترل کیفی به لحاظ تجهیزات، امکانات و انجام آزمایشهای میکروبی جزو به روزترین واحدها در بین ادارات کل غله و خدمات بازرگانی استان های کشور است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.